Ma Pizza maison.
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, ma pizza maison. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Ma Pizza maison is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's appreciated by millions every day. It is easy, it's quick, it tastes delicious. Ma Pizza maison is something which I've loved my whole life. They are fine and they look fantastic.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook ma pizza maison using 5 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Ma Pizza maison:
- {Get 250 g of farine t65.
- {Prepare 15 cl of d'eau.
- {Make ready 20 g of levure boulangère fraîche.
- {Make ready of 5 cl d'huile d'olive.
- {Take of 1 cuillère à café sel.
Steps to make Ma Pizza maison:
- Délayer la levure dans un peu d'eau. Sur votre plan de travail faire une fontaine avec la farine et la levure. Mettre au centre l'huile d'olive et la levure..
- Mélanger doucement avec le liquide puis travailler la pâte pendant 5/10 min,jusqu'à ce que la pâte se décolle bien du plan de travail..
- Mettre la pâte dans un saladier et recouvrer d'un torchon afin qu'elle lève, pendant au moins 1h30/2h..
- Retravailler un peu votre pâte pour enlevé le gaz, étaler la au rouleau. Garnir à votre guise ici : concentré de tomates recouvert de gruyère quelques champignons (6) et 125g de lardons ont suffit pour régaler toute la famille.
So that is going to wrap this up for this exceptional food ma pizza maison recipe. Thank you very much for reading. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment