Pâtes à pizza.
Hello everybody, it's Louise, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, pâtes à pizza. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Pâtes à pizza is one of the most popular of current trending meals on earth. It is easy, it is quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Pâtes à pizza is something which I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have pâtes à pizza using 4 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.
The ingredients needed to make Pâtes à pizza:
- {Get of farine type 00 pour pizza.
- {Prepare of sachet de levure boulangère ou 1/2 cube de levure fraiche.
- {Prepare of d'eau tiède.
- {Get of d'huile d'olive.
Steps to make Pâtes à pizza:
- Versez tous les ingrédients dans un saladier..
- Mélangez, puis pétrir pendant 2-3 minutes..
- Laissez la pâte se reposer dans un saladier recouvert d'un chiffon humide à température ambiante (25-30°C) pendant 40 minutes environ, jusqu'à ce que la pâte double de volume..
- Divisez la pâte en trois parts égales. Formez des boules. Déposez les trois Patons sur une plaque. Couvrez l'ensemble de torchons humides. Laissez reposer jusqu à ce que la pâte double de volume..
- (Vous pouvez mettre au congélateur soit en boule dans du papier film ou à plat après avoir étalé la pâte).
- Préchauffez le four à 210°C, étalez la pâte..
- Déposez la pâte sur une plaque recouverte de papier cuisson. Garnissez la avec vos ingrédients..
- Enfournez 15-20 minutes..
So that is going to wrap this up for this exceptional food pâtes à pizza recipe. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment