Bruschetta façon pizza.
Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, bruschetta façon pizza. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Bruschetta façon pizza is one of the most favored of current trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It's easy, it is fast, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Bruschetta façon pizza is something which I've loved my whole life.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook bruschetta façon pizza using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make Bruschetta façon pizza:
- {Make ready 4 of pain à bruschetta.
- {Get 200 g of d'allumettes de jambon.
- {Get 120 g of mozzarella.
- {Prepare 120 g of champignons de paris égoutté.
- {Get 1 of peu de gruyère.
- {Make ready of basilic.
- {Take of ail.
- {Get of coulis de tomates.
- {Prepare of quelques rondelles de tomates ou tomates séchées.
Steps to make Bruschetta façon pizza:
- Préchauffez votre four à 180 degrés..
- Etaler sur vos 4 pains le coulis de tomate (soyez généreux).
- Couper en petits morceaux ou en rondelles la mozzarella ainsi que la tomate et ajoutez sur le pain. Ajoutez également les dés de jambon, champignons et pour finir parsemez de gruyère.
- Puis parsemez là de basilic et d'ail pour donnez de la saveur !Et hop plus qu'à mettre au four pendant 15 minutes. Et dégustez là avec une bonne salade et des dés de fromage et régalez vous ! Bien sure il existe pleins d'autres combinaisons possibles, ce repas est d'une simplicité à faire et surtout c'est un délice en bouche..
So that is going to wrap it up for this exceptional food bruschetta façon pizza recipe. Thank you very much for your time. I am confident you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment