Pâte à pizza maison.
Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, pâte à pizza maison. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Pâte à pizza maison is one of the most favored of current trending meals on earth. It's simple, it is fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. Pâte à pizza maison is something which I've loved my entire life. They are fine and they look fantastic.
To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have pâte à pizza maison using 5 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Pâte à pizza maison:
- {Get 300 g of farine T45 ou triple 0.
- {Make ready 180 ml of Eau tiède.
- {Prepare 6 g of sel.
- {Prepare 5 g of levure boulangère fraîche.
- {Prepare 3 cuillères à soupe of D’huile d’olive.
Steps to make Pâte à pizza maison:
- Dans un premier temps mettre la levure boulangère dans l’eau tiède laisser reposer 10 minutes.
- Puis dans le bol de votre robot mettre la farine le sel et l’huile d’olive mélangez le tout.
- Ensuite y incorporez l’eau mélangez le tout pour avoir une belle boule de pâte homogène.
- Laisser reposer minimum deux heures à température ambiante.
- Une fois le repos effectué dégazer la pâte.. puis l’étaler de la forme que vous voulez.
- Une fois la pâte étalée garnissez là avec les ingrédients de votre choix pour ma part j’ai garni ma pizza à la bolognaise chorizo et trois fromages sous poudrées d’origan et mettre à cuire une 10 à 15min à 220° à surveiller.
- Reste plus qu’à déguster bonne appétit.
So that's going to wrap this up with this special food pâte à pizza maison recipe. Thanks so much for reading. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment